Gratis spørgeundersøgelses tool for personer tilknyttet til "Syddansk Universitet" samt videre universiteter.
Åbn en gratis konto med det samme!

FCM SAMFUND TAB & VIND for kvinder
0 %
Dette spørgeskema har til formål at indsamle viden om, hvordan et fodboldinspireret vægttabsforløb skal struktureres. På nuværende tidspunkt er et lignende koncept for mænd allerede blevet afholdt, ligesom en opfølger til forløbet netop er løbet af stablen. Du kan læse mere om forløbet her: https://www.fcmsamfund.dk/

Grundlæggende er der tale om et forløb, der strækker sig over 12 uger. Én gang om ugen arrangeres der træning, der bygger på både fitness og boldspil, hvor man desuden vejes og får noteret, hvor mange skridt, man har gået i den forgangne uge. Der sættes et dagligt mål om at nå 10000 skridt - det tælles af en skridttæller, som kan købes med i forløbet. Indledningsvis afholdes et kostoplæg i hver af klubberne, som byder på gode og realistiske råd til at ændre sine spisevaner. Desuden byder forløbet på en midtvejsbegivenhed samt en fælles afslutning, der kan byde på en fælles fodboldturnering eller et besøg MCH Arena. Ved afslutningsarrangementet kåres der vindere for de hold, der i gennemsnit har tabt flest kg, gået flest skridt og har reduceret livvidden mest.

Når du svarer på de følgende spørgsmål, bedes du gøre det på baggrund af, hvad du ville sætte pris på i et lignende forløb.