Det perfekte online undersøgelsesværktøj for studerende - 100% gratis!

Hvad enten du er studerende eller underviser, der i forbindelse med en større opgave eller som del af undervisningen ønsker at gennemføre online undersøgelser, så er Online Undersøgelse den helt rigtige tjeneste for dig.

For at støtte universiteter og deres studerende med markedsundersøgelser tilbyder vi gratis abonnementer til udvalgte uddannelsesinstitutioner. Med din gratis studiekonto får du adgang til ubegrænset brug af vores platform.

Se alle funktioner eller Tjek optagelse
Studerende

Tjek om dit universitet er understøttet:

Drag fordel af et gratis flatrate produkt!

Opret et ubegrænset antal undersøgelser og indsaml ligeså mange svar, som du ønsker. Dette tilbud er gældende så længe du kan forevise en gyldig studiee-mail.

Se alle funktioner...

Yderligere information

Har du allerede en konto med en anden e-mailadresse? Intet problem: Bare gå til "Min konto - Brugerdata” og opdater din e-mailadresse. Din konto vil så atuomatisk blive opgraderet.

Studerende uden gyldig universitets e-mail kan ikke drage fordel af dette tilbud. Desværre kan vi ikke acceptere studiekort eller lignende som bevis for aktiv studiestatus. Vi kan i forbindelse med vores støtteprogram kun gøre brug af e-mail-adressen som automatisk validitetstjek for aktiv studiestatus. Studerende uden en universitets e-mail-adresse henvises defor til vores standardprodukter. Vi takker for jeres forståelse. Se alle funktioner...

Der er imidlertid nogle begrænsninger:

  • Formålet med online undersøgelsen må ikke være kommercielt eller have forstyrrende effekt for konkurrencen
  • Formålet med brugen af vores tjeneste skal være relevant for dit studie/din undervisning
  • En oprettet studiekonto må kun benyttes af dig selv

Vær opmærksom på, at vi løbende tjekker studiekontoer for at sikre, at de overholder disse begrænsninger og suspenderer kontoer, der i vores øjne overtræder disse regler.

Yderligere kommentarer til studerende: Studierabatten gælder for undersøgelser, der gennemføres i løbet af dit studie. Hvis dit videnskabelige arbejde støttes af en virksomhed, vil vi være taknemmelig for, at der åbnes en regulær konto. På den måde kan vi bruge budgettet på andre studerende.

Opret et ubegrænset antal undersøgelser og indsaml ligeså mange svar, som du ønsker. Dette tilbud gælder så længe du kan forevise en gyldig studie e-mail.

Se alle funktioner »