Undersøgelseseksempel

Undersøgelseseksempel

Alle vores online undersøgelser er mobiloptimerede. Klik på knappen herunder for at åbne et undersøgelseseksempel, og se selv hvordan det virker.

Åben et eksempel på en undersøgelse
Rapporteksempel

Rapporteksempel

Ved at dele et link kan du dele dine online rapporter med tredjeparter. Klik på knappen herunder for at åbne et rapporteksempel, og se selv hvordan det virker.

Åben eksempel på en rapport
Hvor tilfredse er dine kunder?

Hvor tilfredse er dine kunder?

Kundetilfredshed er altafgørende for et succesfuldt partnerskab. Online Undersøgelse gør det nemt at foretage en undersøgelse blandt dine kunder og få konstruktiv feedback. Ved hjælp af personaliserede undersøgelser kan du henvende dig til dine kunder enkeltvis og kan derigennem opnå en højere responsrate. Du kan derudover matache din indhentede svar med dine kunder, uden at de er nødt til at indtaste deres navn nogle steder.

Markedsundersøgelser på den enkle måde

Markedsundersøgelser på den enkle måde

Ved hjælp af Online Undersøgelse kan du nå ud til hele verden med dine markedsundersøgelser - takket være internettet! Online Undersøgelse gør det nemt, hurtigt og omkostningseffektivt at oprette en online undersøgelse. Med analysefunktionen i realtid slipper du for en masse arbejde, og takket være den fri dataeksport kan du analysere de indsamlede data grundigt.

Effektive medarbejderundersøgelser

Effektive medarbejderundersøgelser

Medarbejderne er en virksomheds dyrebareste ressource - lyt til dem! En netbaseret undersøgelse eller afstemning er hurtig, og den reducerer omkostningerne til at indhente feedback fra medarbejderne. Et effektivt og skræddersyet spørgeskema - understøttet af diverse filtermuligheder- er en sand tidsbesparer, som gør det muligt for dine medarbejdere at gennemføre undersøgelsen hurtigere, så de kan komme tilbage til arbejdet og fokusere på deres daglige opgaver og gøremål.

Special offer for students and lecturers

Special offer for students and lecturers

Hvad enten du er studerende eller underviser, der i forbindelse med en større opgave eller som del af undervisningen ønsker at gennemføre online undersøgelser, så er Online Undersøgelse den helt rigtige tjeneste for dig.

Learn more about our Educational Discount
Flere end 1,000,000 brugere fra verden over har oprettet en konto og er vilde med vores produkt!